Afbeelding
Lions Nijkerk/Mathilde Dusol

Deelnemer online kookshow doneerde na telling nog 500 euro extra voor Stichting Leergeld

Activiteiten

NIJKERK Met het evenement Heel Nijkerk online; live cooking & wine werd zaterdagavond een groot bedrag ingezameld voor Stichting Leergeld Nijkerk. Aan het einde van de avond stond de teller op een bedrag van 2997,75 euro. Maar een uur na de bekendmaking van het bedrag deed een van de deelnemers onverwacht een extra donatie van 500 euro. Dit maakt het totaal ingezamelde bedrag op bijna 3500 euro. 

Tijdens de online kookshow werd met 275 deelnemers een driegangendiner gekookt via Zoom. De show werd live uitgezonden vanuit het Tabakhuis. De uitleg van het bereiden van het diner werd afgewisseld met muziek en optredens van goochelaar Ronald Moray. Wijnand van den Ham van WijnandKookt was de chef van de avond en de wijnen werden toegelicht door vinoloog Gerwin Poolen van Wijnhandel De Moor. 

MASKED SOUS-CHEF The Masked Sous-chef was Henk Bokkers die door middel van een spetterende act tevoorschijn kwam. Deelnemers konden raden naar de identiteit van de gemaskerde keukenassistent en maakten daarmee kans op een prijs. Bokkers is sinds kort voorzitter van Stichting Leergeld Nijkerk en kon – na zijn onthulling – uitleg geven over Leergeld Nijkerk en wat de doelstellingen van de stichting zijn. 

Voorzitter van de Lionsclub Nijkerk, Anja Vedder, is trots op alle vrijwilligers die het evenement in een relatief korte tijd neergezet hebben. ,,Het is geweldig dat dit mooie bedrag voor Leergeld is gerealiseerd. Dat maakt de vele uren werk die aan de organisatie besteed zijn helemaal goed.”

Afbeelding
advertentie