Afbeelding
WijnandKookt

Aanvangstijd online kookshow vervroegd in verband met avondklok

Activiteiten

NIJKERK De aanvangstijd van de kookshow Heel Nijkerk online; live cooking & wine op zaterdag 27 maart wordt met een half uur vervroegd. De organisatie heeft dit besloten na de persconferentie waarin duidelijk werd dat de avondklok nog tot einde van de maand zal gelden. 

De show - waarin met zoveel mogelijk mensen wordt gekookt en gegeten via Zoom - zou om 18.00 uur starten en rond 21.00 uur eindigen. ,,Omdat de kok niet vanuit huis kookt, moet er wel gelegenheid zijn om op tijd thuis te komen na het online evenement. Ook zijn er deelnemers die iemand thuis willen uitnodigen om samen mee te koken en te eten voor het goede doel”, legt organisator Lionsclub Nijkerk uit. ,,Het streven is daarom om te starten om 17.30 uur en rond 20.30 uur de eindtune in te starten. Er zijn nog plaatsen beschikbaar om mee te koken.”

KOOKSHOW Met de actie ‘Heel Nijkerk online; live cooking & wine’ wordt geld ingezameld voor Stichting Leergeld Nijkerk. Deze vrijwilligersorganisatie zet zich in voor kinderen van ouders die het financieel moeilijk hebben. Op de avond van het online evenement wordt - onder begeleiding van chef-kok Wijnand van den Ham van Wijnand Kookt - met z’n allen genoten van het bereiden en nuttigen van een driegangendiner. De kookshow is via Zoom te volgen. In de ingrediëntenbox vinden de deelnemers ook passende wijn voor bij de gerechten en de avond wordt opgeluisterd door muziek en entertainment. Ook zal vinoloog Gerwin Poolen een mini-masterclass wijn verzorgen. 

Een ingrediëntenbox bestellen om mee te koken kan tot 23 maart via heelnijkerkonline,nl. Heel Nijkerk online; live cooking & wine is een benefietavond voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Stichting Leergeld Nijkerk.

Afbeelding
advertentie
advertentie