Open Coffee Club Nijkerk netwerkt op 14 maart bij Roodbeen - alles voor kantoor

Activiteiten

Op vrijdag 14 maart nodigen Roodbeen Kantoorvakhandel en de VVD Nijkerk-Hoevelaken de Open Coffee Club Nijkerk uit voor een netwerkmiddag. De maandelijkse netwerkbijeenkomst is daarom deze keer in het bedrijf aan de Boekdrukker 15. In het kantoorpand van Roodbeen zijn, naast de kantoorvakhandel, meer bedrijven gevestigd die zich graag aan ons voorstellen en deze bedrijven zijn absoluut het bekijken waard. Verbinden is een van de stokpaardjes van de directie van Roodbeen en hoe zij tegenover verbinding en netwerken staat kan men vrijdag zelf zien. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met Roodbeen. Daarnaast is vrijdag een delegatie van de VVD Nijkerk-Hoevelaken aanwezig. De VVD wil graag contact met ondernemers in Nijkerk om te horen wat er speelt onder ondernemers en ZP’ers.

Geïnteresseerden zijn vrijdag 14 maart tussen 15.30 en 18.00 uur van harte welkom voor koffie/thee en aansluitend een hapje en een drankje bij Roodbeen aan de Boekdrukker 15.

Aanwezig of van plan om aanwezig te zijn vrijdag? Geef het door via Facebook en help op deze manier Open Coffee Nijkerk te promoten. Link naar event op Facebook:

https://www.facebook.com/events/768069139877446/

advertentie