Junior Songfestival artiesten op het Kids Manege Spektakel!

Activiteiten

Op zaterdag 3 mei wordt op manege Slichtenhorst in Nijkerk het Kids Manege Spektakel georganiseerd . Een groot evenement met spetterende optredens van o.a. Alessandro & Mano van het Junior Songfestival, de meidengroep Jump!, een dans workshop en een flitsende disco show. Ook komen er nog twee meiden optreden die jullie allemaal kennen! Binnenkort zal de organisatie bekend maken wie het zijn.

Maar dit is nog lang niet alles. Met alle aanwezige kinderen samen wordt een recordpoging gedaan voor ‘de grootste kleurplaat van Nijkerk’.’ Verder zijn er pony’s en een springkussen. Ook is er een echte pony beautysalon waar kinderen een pony nog mooier kunnen maken en samen op de foto gaan. Kortom een geweldige middag met optredens en diverse andere leuke activiteiten!

Het evenement wordt gehouden in de binnenbak van de manege, dus je hebt geen last van slecht weer. Het Kids Manege Spektakel wordt georganiseerd voor kinderen maar ouders of begeleiders zijn natuurlijk ook welkom.

Wanneer je samen met je vrienden en/of vriendinnen naar het Kids Manege Spektakel wilt gaan, ga je extra voordelig naar binnen met het speciale vriend(in) ticket. Ook gezinnen kunnen van dit ticket gebruikmaken. Let wel op want deze kaarten zijn beperkt beschikbaar dus op=op. Voor tickets ga je naar www.manegespektakel.nl

advertentie