Welkom op Hoevenlandschap in Nijkerk

Activiteiten

Zondag 9 maart 2014 organiseert Single-Evenementen een wandeling langs het noordelijke deel van de Gelderse Vallei, een landelijk gebied dat er een paar eeuwen terug in grote lijnen vrijwel hetzelfde uitzag als nu. Het land, dat hier bestaat uit akkers, weilanden en bosjes met her en der een verspreid liggende boerderij, wordt ook wel het hoevenlandschap genoemd. Grootgrondbezitters legden diverse parkbossen en buitenplaatsen aan met fraaie landhuizen, zodat de omgeving nog afwisselender is geworden.

Start: verzamelen vanaf 12.15 uur start 12.30 uur op parkeerplaats van hotel-restaurant “Ampt van Nijkerk”, Berencamperweg 4 in Nijkerk. We wandelen ongeveer 2 uur en halverwege is er een pauze met drankje en versnapering. Deelname aan wandeling is € 10,00 bij betaling vooraf (excl. ticketservice). Contante betaling op dag zelf is ook mogelijk € 12,50. Dit is inclusief gids, drankje + versnapering onderweg. Na de wandeling is het mogelijk om lekker bij te komen in het gezellige restaurant van het “Ampt van Nijkerk” en gezellig na te praten.

Ben je single en heb je zin in een gezellige zondagmiddag? Meld je aan via: www.single-evenementen.nl of via Jeanette Kers: 0578-61 27 23

advertentie