De Toekomst van TV

Activiteiten

P E R S B E R I C H T

De toekomst van TV.

Natuurlijk te zien bij ElektroVakman Joh. v.d. Veen in Nijkerkerveen!

Groots nieuws van ElektroVakman Joh. v.d. Veen! Daar zijn van 21 Februari tot en met 6 Maart een aantal unieke TV's te zien; het nieuwste van het nieuwste te zien op het gebied van TV! Ultra HD TV's met ongekend grote beeldmaten, voorzien van de nieuwste snufjes!

Het nieuwste van het nieuwste

De nieuwste innovatie in TV wereld is Ultra HD. Deze beeldkwaliteit is scherper dan ooit. De Ultra Definition resolutie van 3.840 x 2.160 pixels levert maar liefst 4x meer beeldpunten dan Full-HD. Haarscherp en super helder beeld, ook van heel dichtbij.

Beste van het beste

Uiteraard zijn deze TV's ook op andere gebieden het neusje van de zalm. De TV's bieden volledige Smart mogelijkheden. Kijk uitzending gemist terug op uw TV, filmpjes afspelen vanaf uw smartphone of tablet op uw TV, het kan allemaal. Ook de installatie en aansluiting kan deze ElektroVakman uiteraard verzorgen.

Speciale aanbieding!

Wanneer u tussen 21 Februari en 6 Maart een Ultra HD TV koopt bij ElektroVakman Joh. v.d. Veen krijgt u GRATIS een Ultra HD Blu-ray speler en 10 films cadeau!!

Kom langs en bekijk met eigen ogen!

Deze TV's met ongeëvenaarde beeldkwaliteit zijn 'hot', en door hun exclusiviteit lang niet bij elke winkel te zien. Maar nu wel exclusief bij ElektroVakman Joh. v.d. Veen! Van 21 Februari tot en met 6 Maart kan iedereen deze unieke TV's met eigen ogen bekijken bij ElektroVakman Joh. v.d. Veen in Nijkerkerveen.

advertentie