Afbeelding
sbs

Nijkerkers jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

20 maart 2023 om 09:13 Achtergrond

NIJKERK Vijftig inwoners uit Nijkerk uit postcodegebied 3863 streden zondagavond om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. 

De vijftig inwoners uit Nijkerk waren samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakte kans de studio als miljonair te verlaten. Edy van de Pol uit Nijkerk was één van de vijf deelnemers die mee mochten strijden voor een plek in de finale. Edy haalde de finale helaas niet en ook het Nijkerkse vak viel helaas niet in de prijzen. 

Matthijs uit Grave nam in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakte de finalist kans op een geldbedrag dat kon oplopen tot wel vijf miljoen euro. Hij drukte op de welbekende rode knop bij 244 duizend euro, waardoor het spel stopte. Achteraf had het heel anders kunnen lopen voor Matthijs. Hij bleek zijn koffer achteraf te vroeg verkocht te hebben. In zijn eigen gekozen koffer met nummer 8 zat namelijk 2 miljoen euro. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie