Gijs van Veluw in actie
Gijs van Veluw in actie Arjen Gerritsma/Graphic Sound

Geweldige sport bij Menindoor Nijkerk!

6 november 2021 om 00:38 Sport Deel je nieuws

Menindoor Nijkerk is niet zomaar een indoor, deze indoor maakt emoties los bij deelnemers en organisatie. Ook vandaag bij de rubrieken enkelspan paard en tweespan pony was de spanning voelbaar bij de parcours verkennende deelnemers, Nijkerk wie wil daar nou niet in de finale komen! 

De ochtend ging al vroeg van start met de rubriek enkelspan paard, deze rubriek viel op door de gevarieerdheid in het niveau van deelnemers. Van clubkampioen van organiserende menvereniging De Lange Boom, tot nationale en internationale rijders en verscheen internationaal vierspan paarden menner Bram Chardon met een enkelspan paard in de ring.

De dag werd vervolgd met de rubriek tweespan pony’s. inmiddels zat de sfeer er op de tribunes al goed in, gedreven door dit enthousiasme van het publiek werd er op het scherpst van de snede gereden waardoor met minimale verschillen in de rondetijden er tien deelnemers zich wisten te plaatsen voor de finale.

De volgende deelnemers van deze succesvolle dag hebben zich geplaatst voor de prestigieuze finale welke op zaterdagavond plaatsvindt:

Enkelspan paard:

1: Bernie Damen
2: Jaap van der Horst
3: Shiva Bruinsma
4: Rianne van der Tuin
5: Sjerp Bouma
6: Gerard Schut
7: Manon de Cock-Vermeer
8: Frans Zeinstra
9: Bram Chardon

Tweespan pony’s:

1: Dexter Biersteker
2: Cas Hendriks
3: Gerben van de Berkt
4: Jelle Leliveld
5: Stefan van der Graaff
6: Gijs van Veluw
7: Erik Verloo
8: Wout Kok
9: Michelle Kuivenhoven
10: Chantal Brugmans

Zaterdag 6 november begint om 08:15 uur het programma met de rubriek Tandem pony’s, gevolgd door Vierspan pony’s en vanaf 13:25 uur Tweespan paarden.

Vanaf 19:00 uur begint de finale. 

Publiek is met een Corona toegangsbewijs (QR code) in combinatie met een identiteitsbewijs welkom, de toegang is gratis.

Een bijdrage van: Petra de Graaf, Business Creative

Ariena Kleijer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie