Gerhard en Talitha Torsius en Jelle Jaap van Hoff namens Sparta Nijkerk 35+.
Gerhard en Talitha Torsius en Jelle Jaap van Hoff namens Sparta Nijkerk 35+. Torsius Autoservice

Torsius Autoservice steekt Sparta Nijkerk 35+ teams in het nieuw.

16 oktober 2020 om 11:47 Sport Deel je nieuws

De 35+ teams van Sparta Nijkerk zijn in het nieuw gestoken door Torsius Autoservice.

Toen Gerhard aan het begin van het huidige voetbalseizoen benaderd werd of hij er iets voor voelde om naast zijn Businessclub lidmaatschap van Sparta Nijkerk, welke hij al enkele jaren heeft, ook de 35+ teams te sponsoren was hij direct enthousiast.

Inmiddels lopen de 35+ teams met zijn bedrijfslogo op de borst.
Deze teams spelen maandelijks op vrijdagavond in toernooivorm tegen regionale teams. Elke speelronde is een andere club de gastheer.

Eigenaar Gerhard Torsius runt al sinds maart 2007 zijn eigen autobedrijf aan de Gezellenstraat in Nijkerk.

Op zijn website staat daar het volgende over vermeld: In 2006 kwam de mogelijkheid om voor zichzelf te beginnen, in het pand waar het bedrijf vandaag de dag nog steeds is gevestigd. Die kans greep Gerhard met beide handen aan en zo startte hij op 32 jarige leeftijd voor zichzelf.  Met de opgebouwde ervaring, kennis, knowhow en zijn voorliefde voor Audi en Volkswagen zag Gerhard een droom in vervulling gaan.

Door de huidige corona situatie was het helaas niet mogelijk om een elftal foto te maken maar die gaat er zeker komen zodra het kan.

Namens de 3 teams (35+1, 35+2 en 45+1) willen we Gerhard ontzettend bedanken en hebben wij hem een ingelijst shirt en een dinerbon van Restaurant de Salentein aangeboden.
Daarnaast hebben we onze eigen truien aangeschaft met het logo van Torsius Autoservice op de rug zodat ook in de kantine reclame voor Gerhard wordt gemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie