Team MOTIV8ED
Team MOTIV8ED Jantina Klompenhouwer

Twee groepen van Badabounce Nederlands Kampioen

21 september 2020 om 10:58 Sport Deel je nieuws

Het was door Corona lang wachten voor de 4 wedstrijdgroepen van Badabounce, maar afgelopen zondag mochten ze dan eindelijk weer aan de slag. Gelijk stond het officiële Nederlands Kampioenschap van Soneo in Steenwijk op het programma.

Het was vooraf voor alle groepen flink bikkelen en aanpassen geblazen nu er in de tussenliggende maanden diverse wisselingen in de teams plaatsvonden. De echte trouwe doorzetters bleven over en moesten opnieuw aan de slag met formaties om alles weer kloppend te krijgen.

Team RAAK had zondag te maken met diverse uitvallers omdat deze vanwege verkoudheidsklachten niet deel konden nemen en werden desalniettemin 9e. Het jongste team VUUR was ook in hun categorie het allerjongste met tegenstanders die allemaal 4 jaar ouder waren en wist een vierde plek te bereiken.

Team Whoop spetterde opnieuw van het podium met volle energie en werd in de categorie tot 17 jaar verdiend eerste. Zij mogen zich een jaar lang Nederlands Kampioen noemen. ’s Avonds was het de beurt aan team Motiv8ed in de categorie 18+ en ook zjj wisten zich naar de eerste plaats te dansen met als beloning dezelfde titel.

Alle dansers van Badabounce maken zich nu op voor de eindshows die na een uitstel van 3 maanden alsnog plaatsvinden op zaterdag 3 oktober as in theater Flint in Amersfoort. Uiteraard volledig aangepast aan alle RIVM- voorschriften en veiligheidseisen.

 

Team WHOOP
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie