Afbeelding
Project 1000 ogen Hoevelaken

Woonpark Hoevelaken nieuwe groep binnen het project ‘Project 1000 ogen Hoevelaken’

Overig

HOEVELAKEN Woonpark Hoevelaken is onlangs als ‘Groep 23’ binnen het project Project 1000 ogen Hoevelaken actief geworden. ,,Er hebben zich in deze groep al bijna vijftig mensen aangesloten”, schrijft de groep op Facebook.

Het project 1000 ogen houdt in dat buurtbewoners via een WhatsApp-groep elkaar attent maken op veiligheidszaken die spelen in de buurt. ,,Op deze manier houden de buurtbewoners samen een oogje in het zeil en kunnen verdachte situaties sneller doorgegeven worden aan de politie.” Voorbeelden die nuttig kunnen zijn om te melden zijn bijvoorbeeld een onbekende persoon met capuchon over zijn of haar hoofd loopt zoekend door de straat; jongeren die na 23.00 uur nog voor overlast zorgen in de wijk of straat met geschreeuw, vandalisme of openbaar dronkenschap; of een verdachte situatie waarvan de inwoners het gevoel heeft dat er drugs gedeald wordt op de hoek van de straat of in een steegje of een auto met vreemd kenteken staat al een paar dagen in de straat.

Aanmelden kan vanaf nu op de site: 1000ogenhoevelaken.nl/meedoen. Ook aanmelden in de andere groepen kan natuurlijk nog steeds.

advertentie
advertentie