Afbeelding
Politie Oost Nederland

In de afgelopen 24 uur werden er zes inbraken gepleegd in Hoevelaken

12 november 2021 om 16:39 Inbraak

HOEVELAKEN In de afgelopen 24 uur zijn er in Hoevelaken vijf woninginbraken geweest waarbij goederen zijn gestolen. Bij één woninginbraak is de verdachte overlopen en is er niets weggenomen. Dat laten de wijkagenten van Hoevelaken weten. 

Het betrof woningen aan de Eiberlaan, Frans Tromplaan, Bernardlaan, Willem de Zwijgerlaan, Wilhelminalaan en de Anjerlaan. Wie iets gezien of gehoord heeft, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem.

TIPS TEGEN INBRAAK Met de donkere dagen nemen de woninginbraken fors toe, waarschuwen de wijkagenten. Ze geven de volgende tips: ,,Ziet u verdachte omstandigheden? Bel 112. Bent u op vakantie? Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden. Tijdklokken op verlichting. Een donker huis is aantrekkelijker voor een inbreker dan een huis waar lampen branden. Voor het verlaten van de woning of het slapen gaan checken of ze afgesloten zijn kan zinvol zijn. Ook die poortdeur! Meehelpen Hoevelaken veiliger te maken? Sluit je aan bij de WhatsApp groepen van Project 1000 ogen Hoevelaken.”

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie