Afbeelding
Jeroen van der Veer

Drugsdealer en 17-jarige drankrijder op heterdaad betrapt

9 december 2019 om 09:27 Misdaad

NIJKERK De jeugdagent voor Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken van het basisteam Veluwe Vallei Noord heeft afgelopen week op heterdaad een drugsdealer aan kunnen houden. Hij verkocht een paar gram cocaïne, maar 'had heel wat meer gram bij zich. Ook is er bijna 300 euro in beslag genomen bij hem', meldt de agent op Instagram. 

Verder meerdere mensen aangehouden voor rijden onder invloed van drugs of alcohol. ,,Waaronder een 17-jarige die onder invloed zijn vriendinnetje thuis bracht. Het is niet aan te raden om met een beschonken bestuurder mee te rijden." Wie op zijn 17de slaagt, mag je tot zijn of haar 18de verjaardag alleen autorijden met een coach naast zich, bijvoorbeeld vader of moeder. De coach moet op een begeleiderspas staan die de bestuurder bij zich dient te hebben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afgelopen week en weekend in de #avonddienst en #nachtdienst gewerkt in de gemeente #Nijkerk Op heterdaad een #drugsdealer kunnen aanhouden die een paar gram #cocaïne verkocht. Hij had heel wat meer gram bij zich. Ook is er bijna 300 euro in beslag genomen bij hem. Verder meerdere mensen aangehouden voor rijden onder invloed van drugs of alcohol. Waaronder een 17-jarige die onder invloed zijn vriendinnetje thuis bracht. #nietaanteraden om met een beschonken bestuurder mee te rijden. Ook nog bij een #autobrand de #brandweernijkerk ondersteund. Een technisch mankement bleek de oorzaak. Helaas is de auto verloren gegaan. Er zijn gelukkig geen incidenten in het uitgaan geweest. #Top!

A post shared by Jeugdagent Politie Nijkerk (@jeugdagentnijkerk) on

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie