Haarwerk bij GéBé hairstyling

1 september 2010 om 00:00 Nieuws

Er bestaan veel verschillende soorten kaalheid. Klassieke mannelijke kaalheid, door ziekte of kaalheid door stoffen die de haarwortel aantasten. Ook na behandeling met middelen tegen kanker treedt vaak kaalheid op.

NIJKERK - Bijna twaalf jaar geleden nam Gerrit van Beek een kapsalon over in Nijkerk en noemde het GéBé Hairstyling. Inmiddels is hij ook in Hoevelaken en Putten gevestigd en volop in bedrijf. Binnen de salons zijn Gerrit en zijn medewerkers gespecialiseerd in het kappersvak. Daarnaast komt het steeds vaker voor dat er haarwerk aangemeten moet worden en complete metamorfoses plaatsvinden. Dat het één met het ander te maken heeft leest u hieronder.

door Maureen van Goethem

,,Het horen dat je kanker hebt is een ingrijpende gebeurtenis. De mensen krijgen de diagnose, worden naar huis gestuurd met een pak papier en de eerste die ze tegenkomen is de kapper. Voordat ze aan de chemokuur kunnen beginnen, komen ze bij ons om de eigen haardracht en kleur te laten zien. Dan gaan we eigenlijk al een model uitzoeken en de kleur bepalen,” aldus eigenaar Gerrit van Beek. ,,Er gaat niets boven het echte haar, maar het haarstuk is niet van echt te onderscheiden. Elk haarwerk wordt persoonlijk op maat vervaardigd.”

Het verlies van je haar kan veel invloed hebben op je manier van leven. Gerrit: ,,Wij proberen naast het aanmeten van een haarstuk een luisterend oor te bieden. Maar niet alleen dat, wij hebben ook een aparte ruimte, zodat de klant zich op zijn of haar gemak voelt voor zover dan kan of anders maken we een afspraak bij de mensen thuis. Niet voor niets hebben wij een speciale opleiding gevolgd op het begeleiden van mensen met kanker. Ook heel belangrijk is dat wij met bijna alle zorgverzekeraars een contract hebben.”

Het dragen van een haarstukje is voor velen geen vrijwillige keuze. Het is dan ook goed te weten dat u kunt vertrouwen op professioneel advies van Gerrit en zijn team.

Metamorfose

Het is een kleine link naar de metamorfoses die je bij GéBé kan ondergaan. Het is in verschillende fasen een verandering die iemand meemaakt.

Maar het kan ook verwennerij zijn en vooral leuk wanneer je alleen of met vriendinnen, collega’s of familie eens lekker in de watten gelegd wil worden. ,,Met visagie tips, drankje en voor en na foto’s. Voor bedrijven doe wij het ook vaak op locatie. In onze salons laten wij u graag zien hoeveel mogelijkheden er zijn en hoe leuk kan het worden”, aldus Gerrit van Beek.

uGéBé Hairstyling, Vrijheidslaan 27, Nijkerk. Tel. 033-2451214. www.gebehairstyling.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie