‘Your Style’ Haarmode fraai verbouwd

29 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

Een stralend nieuw interieur waar Ibo, Daniëlle, Chery en Charissa de klanten kunnen voorzien van de nieuwste mode op haargebied.

HOEVELAKEN - Het was een behoorlijk ingrijpende verbouwing bij Your Style Haarmode in Hoevelaken. Maar nu is het eindelijk zover.

door Maureen van Goethem

Twaalf jaar is Ibo in Hoevelaken als kapper werkzaam. Eerst acht jaar als bedrijfsleider, de laatste vier als eigenaar. Maar het voelde nog niet echt zijn eigen zaak. ,,Ik werd wel iedere keer geïnspireerd door vakbladen en ik wilde ook graag een andere stijl er in brengen, maar handig in klussen ben ik absoluut niet. Wij hebben toen gezocht naar een interieurbouwbedrijf dat onze ideeën kon vertalen naar een goede werkplek,” vertelt Ibo.

En toen het zover was werden met man en macht de oude spullen er uit gehaald. Om daarna het gehele interieur te moderniseren: de vloeren, wanden en plafonds werden vervangen. Nieuwe kaptafels, stoelen en wastafels werden aangeschaft.

,,De trends voor de dames het komende seizoen zijn diepe kleuren en glans in combinatie met een pony in verschillende varianten,” gaat Ibo verder. ,,Een model met een zware pony of een bob met laagjes zullen we veel zien de komende periode. En de trendy man gaat dit najaar voor de donkere koele tint of kiest voor zachte highlights door een stoer kapsel. Wij zijn ook volledig ingesteld op het knippen van kinderkapsels en wij volgen de laatste haarmode voor kinderen.”

Kwaliteitsproducten

Bij Your Style worden alleen eerste klas kwaliteitsproducten gebruikt voor wassen, kleuren, permanenten en overige haarbehandelingen. Bruidskapsels, trendy kapsels, klassieke coupes, extensions, kleuren, permanent, highlights voor vrouwen, mannen en kinderen.

Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Ibo: ,,Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team traint regelmatig op de laatste modelijnen en kniptechnieken. Met zijn vieren proberen wij het u op een gezellige wijze naar de zin te maken en wij geven graag een goed advies! Na deze verbouwing hebben wij er nog meer zin in en zijn zeer benieuwd naar de mening van onze klanten.”

uIn de maand november krijgt iedere klant, bij inlevering van de bon die elders in deze krant bij de advertentie van Your Style staat afgedrukt, korting op een behandeling. Your Style Haarmode is gevestigd aan de Westerdorpsstraat 9A, in Hoevelaken. De zaak is telefonisch bereikbaar onder nummer: 033-2537585.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie