Marc en Ruth van den Akker openen eigen Pearle

Nieuws

NIJKERK Met het doorknippen van een lint hebben Ruth en Marc van den Akker zaterdagavond hun eigen Pearle-winkel op de Nijkerkse Singel geopend. Het beheren van een eigen opticienwinkel was een langgekoesterde wens van het echtpaar.

Ruth was jarenlang bedrijfsleidster van Pearle Nijkerk en ze gaat nu samen met haar man een franchise aan. Tijdens de opening waren de franchisehouders namens Pearle aanwezig. Ruth staat al sinds mensenheugenis in de Pearle in Nijkerk. ,,Het hebben van een eigen winkel is al heel lang een droom, ongelofelijk dat die droom nu uitkomt", vertelt Ruth. Uiteindelijk zag Ruth de mogelijkheid om de winkel in Nijkerk te franchisen. ,,Deze kans heb ik direct gegrepen. De service die Nijkerkers van ons gewend zijn, zal ik blijven geven en optimaliseren."

Een verbouwing is niet nodig, want de winkel is twee jaar geleden al grondig gerenoveerd. Ze proberen er wel hun eigen winkel van te maken. Het huidige assortiment wordt voortgezet en als speciale aanbieding hebben ze in de actieweek van 3 tot en met 7 april een montuur voor één euro.

advertentie