Crosshair Stables hoofdsponsor Jumping Indoor Nijkerk

Nieuws

NIJKERK - Afgelopen weekend ondertekende rijvereniging De Neuderuiters en de nieuwe hoofdsponsor Crosshair Stables de contracten voor het jaarlijks terugkerend springconcours Jumping Indoor Nijkerk (JIN). Na 10 jaar ondersteund geweest te zijn door Koops Auto Amersfoort werd de samenwerking met deze hoofdsponsor beëindigd en was RV de Neuderuiters op zoek naar een nieuwe sponsor.

Crosshair Stables was al vele jaren een belangrijke sponsor, maar was bereid de steun uit te breiden en is nu de nieuwe hoofdsponsor van het evenement. Jan-Hein Brusse, van Crosshair Stables, is zolang hij paard rijdt al lid van RV de Neuderuiters en hij is ook al vele jaren actief als springinstructeur van deze club. Crosshair Stables is een trainings-, africhting- en handelsstal en is gevestigd aan de Eerste Kruishaarseweg 11 in Nijkerk.

Het contract is ondertekend door de heer J.H. Brusse van Crosshair Stables en de heer W.A. den Hartogh, sponsorcoördinator van RV de Neuderuiters. Jumping Indoor Nijkerk zal dit jaar plaatsvinden van woensdag 20 t/m zaterdag 23 februari.

advertentie