Sc Hoevelaken bindt kaderleden aan zich

8 april 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Onder het toeziende oog van het dagelijks bestuur van sc Hoevelaken hebben de kaderleden Ben Boekhout, Jos Springveld en Gerwin Dekker donderdag 5 april 2012 hun handtekening gezet onder een nieuwe eenjarige verbintenis bij de voetbalclub. Hoofdjeugdtrainer Ben Boekhout deed dat al voor de elfde keer. Hij gaat volgend seizoen zijn derde seizoen in tijdens zijn tweede periode als hoofdjeugdtrainer. Ook van 2001 tot 2006 zwaaide hij de scepter over de Hoevelakense voetbaljeugd. Na een jaar hoofdjeugdtrainerschap bij Sparta Nijkerk keerde Boekhout in 2007 als trainer van de B-selectie bij sc Hoevelaken terug. Na drie succesvolle jaren met Hoevelaken 2 werd de clubicoon, die zelf twee decennia in de hoofdmacht speelde, in 2010 opnieuw hoofdtrainer bij de jeugd. Met Hoevelaken A1 heeft Ben Boekhout zich inmiddels weten te plaatsen voor de nacompetitie.

Net als Ben Boekhout speelde Jos Springveld vele jaren in het eerste elftal van sc Hoevelaken. Inmiddels ligt zijn verantwoording bij sc Hoevelaken in het fit houden van de spelers. Springveld gaat met het ondertekenen van een nieuw contract volgend seizoen zijn zevende jaar als verzorger van de club in.

Gerwin Dekker kwam vorig seizoen vanuit Voorthuizen nieuw bij sc Hoevelaken. De verantwoordelijke bestuursleden zijn echter zo tevreden over zijn werkzaamheden als B-trainer, dat ook hij een jaar langer bij de club mag blijven. Dekker krijgt tevens de mogelijkheid, om zijn diploma oefenmeester 2, zoals de voormalige benaming is, te halen en daarvan hoopt sc Hoevelaken dan weer vruchten te plukken.

Hoofdtrainer Jan van den Heuvel verlengde zijn contract met sc Hoevelaken al in december.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie