4Kids Theater viert eerste lustrum

23 januari 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Toneelgezelschap 4Kids bestaat al weer 5 jaar. Dit gezelschap verzorgt toneelvoorstellingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd en werkt momenteel aan haar vijfde productie. Direct na de oprichting in 2007 speelde 4Kids 'Vreemde Goocheltrucs'. ,,Gelukkig waren de bezoekers direct enorm enthousiast'' zegt voorzitter en medeoprichter John van de Bunt. ,,Sinds die tijd zijn we verder gegaan met professionaliseren van ons spel, kleding en decor. We hebben een aantal superspannende, en humoristische toneelstukken gespeeld en altijd met heel veel bezoekers. 'Het Huis van Tante Agaath' was nog een toneelstuk dat we speelden volgens een aangekocht script, maar daarna hebben we een vertolking gedaan van de spannende kinderboeken 'Juttertje Tim' en 'De Prinses van Ploenk'. Het leuke is vooral dat de ouders, die met hun kinderen komen kijken, het ook leuk vinden.'' Na zeer succesvolle uitvoeringen in de afgelopen vijf jaar is ditmaal gekozen voor een bekend stuk 'Minoes' van Annie MG Schmidt.

4Kids Kinder Theater bestaat uit een actieve groep enthousiaste spelers. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door Sabien Zelsmann, Peter van Alphen en John van de Bunt. De regie is in handen van Els Groosjohan. Tussen de drukke voorbereidingen door was er onlangs even tijd voor een toast op het eerste lustrum met een glas champagne. Tevens een mooi moment om de 60e verjaardag van regisseur Els Groosjohan te vieren en een kijkje te nemen op de nieuwe website van 4Kids Theater.

'Minoes' speelt in Zalencentrum De Haen, De Brink 10A te Hoevelaken, op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2012. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.4kidstheater.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie