Ook Marco Elders blijft bij Sparta Nijkerk

29 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Enkele dagen nadat Simon Ouaali zich voor anderhalf seizoen als hoofdtrainer aan Sparta Nijkerk verbond, is het bestuur er in geslaagd ook beoogd assistent-trainer Marco Elders vast te leggen. Vooralsnog tot het einde van het lopende seizoen 2011-2012. De komende tijd zal met Marco worden gesproken over een langere verbintenis. Technisch manager Harry Hamstra is blij dat de hoofdtrainer en zijn assistent voor de rest van het lopende seizoen nu bekend zijn: ,,Dit geeft in ieder geval rust in de groep en uiteraard ook binnen de staf en op het technische en bestuurlijke front van de vereniging. Het is de bedoeling om nu zo snel mogelijk met de overige leden van de staf over de invulling van functies na dit seizoen te komen".

Zoals eerder gemeld is ook het contract met Maikel Manasse (trainer B-selectie / 2e elftal) enige tijd geleden met een seizoen verlengd.

Bestuurslid technische zaken Cees Klaassen is eveneens content met de huidige gang van zaken: ,,Er is binnen alle geledingen van de club veel draagvlak voor onze nieuwe hoofdtrainer en assistent-trainer. We zien met veel vertrouwen de tweede seizoenshelft tegemoet."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie