Er ligt goede ondernemersgrond onder de Hogerbrinkerweg 10 in Hoevelaken blijkbaar.
Er ligt goede ondernemersgrond onder de Hogerbrinkerweg 10 in Hoevelaken blijkbaar. Google Maps

Zes FD Gazellen Awards voor snel groeiende bedrijven Nijkerk

Nieuws

NIJKERK/HOEVELAKEN Zes bedrijven, eerlijk verdeeld over Nijkerk en Hoevelaken, ontvingen dinsdagavond een FD Gazellen Award. Deze prijs van het Financieele Dagblad is er voor ondernemingen die tenminste met 20 procent in omzet groeiden over de afgelopen drie boekjaren.

Er werden in theater Orpheus in Apeldoorn prijzen voor de drie oostelijke provincies (Utrecht, Gelderland en Overijssel) in drie categorieën uitgereikt: kleine ondernemingen (250.000 tot 2 miljoen omzet), middelgroot (2 tot 10 miljoen) en groot (boven 10 miljoen omzet).

De Nijkerkse winnaars zijn digitaal marketingbureau Increase vergelijkingssite Slimster in de categorie 'klein' en app- en softwareontwikkelaar Optimizers (middelgroot). In Hoevelaken wonnen talentontwikkelaar High Select (klein), werving- en selectiebureau Matchd (middelgroot) en installateur Unica Groep (groot). ,,Het leuke is dat in Hoevelaken is dat twee van de drie winnaars (Matchd en High Select, red) op hetzelfde adres zijn gevestigd, de Hogebrinkerweg 10, terwijl zij niet verbonden zijn, maar tweee losstaande bedrijven", vertelt directeur Wil Wernars van Matchd. ,,Wellicht is dit stukje grond in Hoevelaken goede ondernemersgrond." Voor Matchd is het bovendien het tweede jaar op rij dat de onderscheiding werd toegekend.

[OOST] De drie oostelijke provincies leveren relatief veel snelle groeiers, schrijft het Financieele Dagblad. ,,Zij huisvesten dit jaar 31 procent van alle 770 FD Gazellen, terwijl het aandeel van de regio in het totaal aantal bedrijven in Nederland op 26 procent uitkomt."

advertentie