Afbeelding
Hoornbeeck College

'Hoornbeeck College beste werkgever in het onderwijs'

28 januari 2019 om 08:44 Nieuws

HOEVELAKEN De medewerkers van Nederland hebben gesproken, meldt 'werknemers onderzoekbureau' Effectory op basis van haar jaarlijkse Beste Werkgevers onderzoek. ,,Zij riepen het Hoornbeeck College uit tot de Beste Werkgever van 2018-2019 in het onderwijs."

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. ,,De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het 'Beste Werkgevers Keurmerk': Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Eerlijk, gratis en alleen te verdienen door een goede beoordeling van je eigen mensen." De winnaars per branche mogen zich nu een jaar lang 'Beste Werkgever 2018-2019' noemen. In het onderwijs is dat het Hoornbeeck College met vestigingen of dependances in Amersfoort, Hoevelaken, Gouda, Rotterdam, Goes, Kampen en Gorinchem. Op donderdag 7 maart kiest Effectory uit alle branchewinnaars wie de Beste Werkgever van heel Nederland is.

Over het algemeen nemen de Beste Werkgevers in alle branches de mening van hun mensen serieus, vragen zij naar hun ideeën en gebruiken die om hun organisatie continu te verbeteren. Hier is het volgens de medewerkers prettig werken. 

Alle branchewinnaars zijn uitgenodigd voor het Beste Werkgevers diner op donderdag 7 maart. Tijdens dit diner maakt Effectory bekend wie van de branchewinnaars de hoogste score heeft gekregen en dus de Beste Werkgever van Nederland is.

advertentie
advertentie