Afbeelding
Sparta Nijkerk

Max Leeflang versterkt selectie Sparta Nijkerk

10 augustus 2021 om 10:50 Voetbal

NIJKERK Sparta Nijkerk heeft Max Leeflang vastgelegd voor het nieuwe seizoen. De verdediger/middenvelder kwam recent uit voor Go Ahead Eagles en trainde al een periode mee met de Nijkerkse derdedivisionist.

Doordat Sparta Nijkerk eind mei moest toezien hoe basisspelers Dylan Timber en Rob Diderik uit de selectie verdwenen, voelde de technische commissie de noodzaak om de selectie te versterken. Maikel Jansen werd eerst vastgelegd vanuit de beloften van Willem II; nu is de Zwolse centrale verdediger/middenvelder (21). Max Leeflang werd na een periode van meetrainen als een versterking beoordeeld. 

STERKE MENTALITEIT ,,Max staat bekend als een multifunctionele speler met een sterke mentaliteit. Hij zat bij de A-selectie en heeft voornamelijk wedstrijden gespeeld bij Jong Go Ahead. Ook heeft hij zijn debuut gemaakt in het eerste. Tijdens de trainingen werd duidelijk dat hij ons kan versterken. Hij is gehaald als middenvelder maar kan ook in de verdediging. We hadden al een brede selectie maar gaan een nieuw coronaseizoen tegemoet en moeten daarvoor een selectie hebben die op volle oorlogssterkte is’’, aldus technisch manager Arjen Ruitenbeek. 

Leeflang zat na twee seizoenen bij Go Ahead Eagles onder 21 zonder club. Daarvoor speelde hij bij Berkum, PEC Zwolle onder 19 en onder 17 en opnieuw Berkum, waar hij begon. 

Door Marco Jansen

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie