Prijsuitreiking van de Harry Hamstra Cup in 2019.
Prijsuitreiking van de Harry Hamstra Cup in 2019. Kees van den Heuvel

Van den Tweel Vastgoed ondersteunt de Harry Hamstra Cup

28 mei 2021 om 12:34 Voetbal

NIJKERK Hoofdsponsor van Sparta Nijkerk, Van den Tweel Vastgoed, heeft zich voor de komende vijfjaar ook verbonden als hoofdsponsor aan de Harry Hamstra Cup. De organisatie van het voetbaltoernooi, dat inmiddels een vast onderdeel is van de seizoenvoorbereiding van top amateurclubs, is er blij mee. 

Dit jaar zullen IJsselmeervogels, DOVO, DVS’33, KozakkenBoys en Sparta Nijkerk weer gaan strijden om de eer, na een verloren jaar in verband met corona. Gerard van den Tweel is een liefhebber van het voetbalspelletje en voelt zich nauw verbonden met het goede doel waaraan de Harry Hamstra Cup zich heeft verbonden: Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum, afdeling Oncologie. Deze stichting is voor Van den Tweel niet nieuw. De Van den Tweel Foundation heeft op verzoek van deze stichting een familiekamer gesponsord. 

Gerard van den Tweel heeft Harry Hamstra, de grondlegger van het toernooi, goed gekend. Hoewel hij met weemoed terugkijkt op de gesprekken met deze voetballiefhebber, is Van den Tweel ingenomen met de ondertekening van het contract.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie