Afbeelding
NSC Nijkerk

NSC deelt punten met Flevo Boys

1 februari 2020 om 19:06 Voetbal

NIJKERK NSC is zaterdag bij Flevo Boys niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. In Emmeloord kreeg NSC kansen om de volle buit te pakken, maar ook Flevo Boys beet regelmatig van zich af. De puntendeling was wat dat betreft wel terecht.

Na een aftastend begin van beide kanten werd het duidelijk dat het een spannend duel zou worden. De eerste kans was voor de gastheren, maar die werd niet ingekopt. NSC was effectiever, want zij kwamen bij hun eerste echte mogelijkheid op 0-1. Yordi Grovenstein ontsnapte op snelheid en kon de meegelopen Jonathan Martina de kans geven om te scoren. Vak voor de pauze kwam Flevo Boys echter langszij. Een scheidsrechtersbal werd door de gastheren op waarde geschat en de daarop volgende voorzet belandde bij Yumé Ramos, die behendig binnenschoot: 1-1.

In de tweede helft kregen de Nijkerkers de meeste kansen, maar verdedigend kwamen ze ook regelmatig goed weg. Namens NSC waren Martina, Grovenstein en Termelez het dichtst bij de winnende treffer, maar het duel eindigde in 1-1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie