Afbeelding
BDUmedia

Sparta Nijkerk versterkt zich met aanvaller

29 januari 2020 om 06:22 Voetbal

NIJKERK Sparta Nijkerk heeft voor volgend seizoen Jesse van Nieuwkerk (25) aangetrokken. De lange aanvaller van tweededivisionist GVVV speelt sinds dit seizoen in Veenendaal en daar zal geen tweede jaar aan vastgeplakt worden.

door Jeroen van der Veer 

Bij de tweededivisionist heeft Van Nieuwkerk na zijn overgang van Quick Boys naar GVVV nooit echt de kans gekregen om zijn kwaliteiten te tonen. De boomlange aanvaller moest het vooral hebben van invalbeurten. Twee weken geleden nam Sparta Nijkerk, de koploper uit de derde divisie, concreet contact met Van Nieuwkerk op en dinsdag werd de deal officieel beklonken. 

,,Wij volgen Jesse al sinds we hem vier jaar terug bij Argon zagen voetballen tegen Veensche Boys in de tweede klasse. Met Argon maakte hij meerdere promoties mee. Ook bij zijn daaropvolgende club Quick Boys kon hij een promotie op z'n palmares bijschrijven door te promoveren naar de tweede divisie. Wij denken met Jesse een aanvaller te hebben toegevoegd met aanvullende kwaliteiten ten opzichte van onze huidige selectie", aldus technisch manager Arjen Ruitenbeek van Sparta Nijkerk. ,,Wij zijn dan ook erg blij dat Jesse voor ons gekozen heeft."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie