Voorzitter Harry Hamstra Cup, Nadja Renkema, ondertekent de hoofdsponsorovereenkomst met Gijsbert-Jan van de Pol van Bouwbedrijf Schoonderbeek.
Voorzitter Harry Hamstra Cup, Nadja Renkema, ondertekent de hoofdsponsorovereenkomst met Gijsbert-Jan van de Pol van Bouwbedrijf Schoonderbeek. Eigen materiaal

Bouwbedrijf Schoonderbeek ook hoofdsponsor Harry Hamstra Cup

Voetbal Deel je nieuws

In navolging op De Salentein kiest Bouwbedrijf Schoonderbeek uit Amersfoort voor het steunen van hét voetbaltoernooi op het hoogste amateurniveau in de regio Amersfoort.

 

Bouwbedrijf Schoonderbeek richt zich op projecten in Midden-Nederland met projectontwikkeling door geheel Nederland. Het familiebedrijf werd in 1922 in Hoogland opgericht. Namens Bouwbedrijf Schoonderbeek laat Gijsbert-Jan van de Pol weten de opzet van het toernooi een warm hart toe te dragen en dat het maatschappelijke karakter hierin een belangrijke rol speelt. Het sportieve evenement ondersteund immers  al jaren Stichting Vrienden van het Meander Medisch Centrum en de afdeling oncologie in het bijzonder. Ook in 2020 en 2021 hoopt de organisatie weer een mooie cheque te kunnen overhandigen aan de Stichting. De voorzitter van het organisatiecomité, Nadja Renkema, is verheugd dat Bouwbedrijf Schoonderbeek zich tot en met 2021 aan het toernooi wil verbinden. De motivatie van Bouwbedrijf Schoonderbeek past goed bij wat de bedoeling is van het toernooi: op een hoog niveau voetballen ten gunste van een goed doel.

 

De inmiddels vaste deelnemers aan het toernooi, Sparta Nijkerk, IJsselmeervogels, DVS’33 en DOVO, spelen 2e en 3e divisie. In de regio is de Harry Hamstra Cup zo langzamerhand een begrip aan het worden en hebben ook andere verenigingen interesse getoond voor deelname. Voor de organisatie reden om te onderzoeken of er voor volgend jaar opgeschaald kan worden naar zes deelnemende verenigingen. Gerenommeerde voetbalclubs zoals Spakenburg en GVVV zouden het speelveld kunnen versterken. Inventariserende gesprekken hierover zijn heel recent opgestart. Van de Pol vindt het te prijzen dat er op het hoogste amateurniveau zo intensief geoefend kan worden dicht bij huis. “In de regio zijn relatief veel clubs die op dit hoge amateurniveau goed mee kunnen komen en dat is best bijzonder.” De speeldata van het toernooi zijn altijd twee weken voordat het echte werk begint. Voor de deelnemende ploegen staat de eer in de regio op het spel en sportief gezien draagt het bij een goede voorbereiding voor de start van de competitie van het nieuwe voetbalseizoen.

 

Bouwbedrijf Schoonderbeek is geen vreemde in het maatschappelijk veld. Vele sportclubs in de regio worden door hen gesteund, evenals vele andere initiatieven die ten goede komen aan de samenleving.

advertentie
advertentie