Afbeelding
Ab Donker

sc Hoevelaken op bezoek bij vv Barneveld

30 augustus 2019 om 13:08 Voetbal

HOEVELAKEN Op papier heeft sc Hoevelaken goede vooruitzichten om de poulefase van de bekercompetitie door te komen. Zaterdag bij vv Barneveld wil de ploeg van trainer Harry Oussoren daarvoor de eerste stap zetten met een overwinning.

Derdeklasser sc Hoevelaken is in de poule ingedeeld met de vierdeklassers vv Barneveld en ONA'53. Sparta Nijkerk 2, uitkomend in de reserve Hoofdklasse, completeert de poule. Hoewel de competitie waarin een ploeg uitkomt niet altijd alles zegt, is het wel een indeling met perspectief voor sc Hoevelaken. De verwachtingen in het vorige seizoen waren echter ook positief, maar het werd een uitermate teleurstellend seizoen. Met een korte opleving rond de winter, werd er toch teveel verloren, hetgeen resulteerde in een plaats in de middenmoot.

sc Hoevelaken bouwt met een jonge ploeg echter aan de toekomst en de jonkies hebben weer een seizoen extra ervaring opgedaan. In de derde klasse wil Hoevelaken beter presteren dan vorig seizoen, waarbij door de selectie wordt gestreefd naar het behalen van de nacompetitie. De bekercompetitie is daarvoor een prima opwarmer, waar het team verder kan bouwen én meteen kan werken aan het spel en het zelfvertrouwen.

Bij vv Barneveld zal Hoevelaken daarom willen starten met een goed resultaat vanaf 14.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie