Afbeelding
Jeroen van der Veer

Veensche Boys bekert bij HSV De Zuidvogels

Voetbal

NIJKERKERVEEN Voor Veensche Boys begint de bekercompetitie meteen met de, op papier, meest lastige tegenstander. De ploeg van trainer Erik Assink gaat op bezoek bij HSV De Zuidvogels in Huizen.

Veensche Boys kende vorig seizoen een zeer wisselvallig seizoen. De start was uitstekend met een topklassering, maar vanaf de winter ging het bergafwaarts. Het leidde er uiteindelijk toe dat zelfs de nacompetitie niet werd gehaald. Uiteindelijk dus een seizoen om snel te vergeten. De selectie voor het komende seizoen is nogal gewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Enkele ervaren krachten hebben hun schoenen aan de wilgen gehangen en in hun plaats gaat Veensche Boys met een sterk verjongde ploeg de strijd aan. Met de ervaren nieuwe trainer Erik Assink aan het roer wil Veensche Boys goed presteren in de tweede klasse, zonder meteen een hoge doelstelling neer te zetten.

De bekercompetitie is de eerste test voor Veensche Boys en eersteklasser HSV De Zuidvogels is het team dat het hoogst speelt in de competitie. De overige ploegen zijn de tweedeklassers Victoria uit Loosdrecht en FC Weesp. Zaterdag zal blijken of de jonge ploeg van Veensche Boys is opgewassen tegen HSV De Zuidvogels. De oefenduels werd er al goed gespeeld en resultaten geboekt, maar nu is het zaak om dat door te trekken naar de echte wedstrijden.

In Huizen start het seizoen voor Veensche Boys op sportpark Wolfskamer tegen HSV De Zuidvogels om 14.30 uur.

advertentie