Afbeelding
Archief BDUmedia

NSC start competitie tegen asv De Dijk

Voetbal

NIJKERK Na een vrij goede voorbereiding start voor NSC zaterdag de competitie in de hoofdklasse. De rentree begint met een thuisduel tegen asv De Dijk. NSC liet de afgelopen weken veel goede dingen zien en zal dat zaterdag zeker opnieuw nastreven.

Na het verdiende kampioenschap van de eerste klasse keert NSC terug in de Hoofdklasse. En met de doelstelling om niet tegen degradatie te hoeven strijden. De selectie werd daarvoor aangevuld met enkele ervaren spelers en jonge talenten uit de nabije regio. Daarmee verwacht NSC goed mee te kunnen doen in de Hoofdklasse. Met een goed resultaat tegen asv De Dijk kan daartoe de eerste stap worden gezet.

Tegenstander asv De Dijk, van oorsprong uitkomend op zondag, degradeerde de laatste twee seizoen van de tweede divisie naar de Hoofdklasse. Een vrije val, mede voortkomend uit organisatorische/financiële problemen, die de club uit Amsterdam wil stoppen. Hoe goed de ploeg is, is moeilijk te voorspellen, maar aan het begin van een competitie is elk team sowieso gebrand op een goede start.

Het belooft een spannend duel te worden zaterdag vanaf 14.30 uur op de NSC-Burcht. Welk team gaat trainer John Kamphuis binnen de lijnen brengen en welk resultaat gaat NSC behalen? Zaterdag wordt het duidelijk als de competitie in de Hoofdklasse van start gaat in Nijkerk.

advertentie