Afbeelding
ANP Foto

Van de Beek op radar van Real Madrid

2 augustus 2019 om 14:10 Voetbal

NIJKERKERVEEN (ANP) Donny van de Beek staat in de belangstelling van Real Madrid. Volgens Spaanse media heeft de club zestig miljoen euro over voor de middenvelder van Ajax.

Tijdens een interview met de NOS vertelde Van de Beek over de interesse. ,,Het is altijd een compliment als zulke dingen in de krant staan. Er staat altijd zo veel in de kranten dat je bij alles bij jezelf moet nagaan wat wel of niet waar is.", zei hij. ,,Er is wel interesse, en voor de rest kan ik er niks over zeggen.", vervolgt de Ajax-speler uit Nijkerkerveen. 

Trainer Erik ten Hag beseft dat een vertrek van Van de Beek een enorme aderlating voor Ajax zou betekenen. ,,Hij ontwikkelt zich megagoed en is ontzettend belangrijk voor ons", zei hij. ,,We zullen er alles aan doen om hem niet te verliezen. Maar als dit soort clubs in beeld komen, dan komen er processen op gang en wordt het moeilijk. We hebben vorig seizoen heel goed gepresteerd. Dan weet je dat er belangstelling voor spelers komt. Je kan daar als trainer wel voor gaan liggen, maar ik weet niet of dat zin heeft", stelde de coach die al afscheid heeft moeten nemen van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong.

Ten Hag heeft nog niet van de directie te horen gekregen dat hij zaterdag geen beroep meer op Van de Beek kan doen in de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie