Afbeelding
Robert Kreuning

sc Hoevelaken laat DEV Doorn kansloos

26 februari 2024 om 00:50 Voetbal

HOEVELAKEN sc Hoevelaken heeft zaterdag een prima wedstrijd gespeeld bij DEV in Doorn. De opponent stond weliswaar onderaan, maar wist vorige week verrassend een punt te pakken tegen koploper Renswoude. Hoevelaken liet zich echter niet verrassen en liet de thuisploeg met goed voetbal kansloos en vertrok met een 1-4 overwinning huiswaarts.

sc Hoevelaken speelde een prima wedstrijd en liet de tegenstander veelal achter zich aan lopen. Toch leek daar even een kink in de kabel te komen na een inschattingsfoutje van doelman Leebeek. Joppe Vettorato profiteerde optimaal en de 1-0 tussenstand was een verrassend en onterecht feit. De gasten uit Hoevelaken gingen echter door met waar ze mee waren begonnen en combineerden veel. De 1-1 van Joep Timmerman was dan ook uitermate verdiend al was het een magere tussenstand bij rust.

In de tweede helft drukte Hoevelaken het veel betere spel ook uit in de score. Siem Kooistra tekende al snel voor de 1-2, waarna Paul Eleveld de marge verruimde tot 1-3. De thuisploeg DEV kon er nauwelijks iets tegenin brengen en mocht eigenlijk van geluk spreken dat de score niet veel hoger uitviel. De eindstand werd uiteindelijk ‘slechts’ 1-4, nadat Daan Vinke rustig afrondde. Een prima overwinning met goed spel voor sc Hoevelaken, waarbij zelfs de koppositie weer in zicht komt, omdat koploper Renswoude opnieuw punten verspeelde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie