Afbeelding
Marion Zuurveen

Gezellig en zonnig jong en oud toernooi bij TV Weldam in Hoevelaken

4 maart 2024 om 10:52 Tennis

HOEVELAKEN Zondag vond bij TV Weldam in Hoevelaken het jaarlijkse terugkerende jong en oud toernooi plaats onder zonnige omstandigheden.

Dit jaar hadden wel 40 koppels zich aangemeld om gezellig te tennissen tegen andere koppels bestaande uit een (groot)ouder en (klein)kind. Onder een heerlijk lentezonnetje speelden alle koppels meerdere korte partijen, aangemoedigd door andere koppels en familieleden die op het terras genoten van een hapje en drankje.

Tijdens de lunch kon er genoten worden van heerlijke broodjes, cakejes en koekjes van Bakkerij Toebast in Hoevelaken. Aan het einde van het toernooi werden alle nummers één van de poules in het zonnetje gezet met een leuke prijs.

MOOIE POTJES

Tijdens het gezellige eindspel dat georganiseerd werd door trainster Jans speelden alle koppels mee met als doel de meeste ballen geraakt te hebben en als laatste over te blijven. ,,We kijken terug op een top toernooi. We hebben genoten in de zon en mooie potjes gespeeld”, aldus Simone Severs-Mommers, Anika Jonger, Marijn Mooij en Loes Pingen namens de organisatie. 

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie