Finish Halve van Nijkerk
Finish Halve van Nijkerk Harry van 't Veld

De Halve van Nijkerk is terug van weggeweest

7 maart 2022 om 09:20 Overig

NIJKERK Op zaterdag 16 april vindt de zevende editie van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk plaats. Dit jaar weer een ‘ouderwetse’ editie, aangevuld met een extra onderdeel; 10 kilometer wandelen. 

De laatste reguliere editie van de Halve van Nijkerk dateert alweer van april 2019. Dat is inmiddels drie jaar geleden. In 2020 moest ‘de Halve’ tot tweemaal toe worden afgelast en in 2021 werd de Halve van Nijkerk in alternatieve vorm georganiseerd; kleine startgroepen verdeeld over tijdsloten in twee verschillende weekenden.

De voorbereidingen voor de zevende editie zijn inmiddels in volle gang. De Halve van Nijkerk is breed toegankelijk met diverse afstanden voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Het Molenplein zal worden omgebouwd tot een feestelijke ‘arena’ waar de deelnemers worden onthaald na hun prestatie en hun welverdiende medaille omgehangen krijgen. Inschrijven kan via www.halvevannijkerk.nl.

SUPPORT De meeste sponsoren zijn het evenement trouw gebleven en supporten de organisatie om weer terug te komen op het niveau van 2019, toen er ruim 1.500 deelnemers aan de start verschenen. ,,De support van onze trouwe partners geeft een extra boost om met volle passie en inzet weer een mooie editie neer te zetten. De Halve is eigenlijk niet meer weg te denken uit Nijkerk, maar dat kan alleen met de support van het bedrijfsleven”, aldus Eddie Wassink namens de organisatie.

Er is nog ruimte voor enkele afstandsponsoren, hiervoor kan contact worden opgenomen met de organisatie via info@halvevannijkerk.nl. 

Het programma ziet er als volgt uit:

15:45 uur: Wandelen 10km
16:30 uur: KidsRun 1km
16:45 uur: KidsRun 2km
17:00 uur: Bouw Logistics Halve Marathon (tevens Moore MTH BusinessRun)
17:20 uur: Run033 - 5km (tevens Moore MTH BusinessRun)
18:35 uur: Vreugdenhil 10km (tevens Moore MTH BusinessRun)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie