Afbeelding
Kees van den Heuvel

Halve van Nijkerk wordt Bouw Logistics Halve van Nijkerk

11 februari 2020 om 10:28 Atletiek

NIJKERK De Halve van Nijkerk, de halve marathon die zaterdag 18 april gaat plaatsvinden, gaat vanaf nu door het leven als 'Bouw Logistics Halve van Nijkerk'. De contracten hiervoor werden vrijdagmiddag getekend in café Eight in Nijkerk door directeur Martien Bouw.

Bouw Logistic Services is al vijf jaar verbonden aan de halve marathon van de Halve van Nijkerk, maar wilde er in 2020 een schepje bovenop doen door hoofdsponsor te worden. Hiervoor is mede gekozen vanwege het thema dat Bouw hanteert in de komende maand en dat is 'Vitaliteit'. Over dit onderwerp werd tijdens een sponsorpresentatie vrijdag een toelichting gegeven.

De Halve van Nijkerk is voortgekomen uit het loopevenement dat tijdens de viering van '600 jaar stadsrechten' in 2013 is georganiseerd. In 2020 wordt alweer de zesde editie gehouden. De start vindt plaats vanaf het vernieuwde Molenplein, de finish is op het door horeca en terrasjes omringde Plein.

Langs de route zijn diverse supporterspunten, zoals bij de doorkomst in Nijkerkerveen en bij De Brink in Nijkerk. De Bouw Logistics Halve van Nijkerk maakt onderdeel uit van het Rabobank Randmerencircuit en Run#033.

advertentie
advertentie