njintje Beweegdiploma
njintje Beweegdiploma © KNGU - Kelvin Middelink

Sportvereniging DOTO start lessen ouder- en kind gym, nijntje Beweegdiploma en trampolinespringen

29 augustus 2020 om 11:21 Overig Deel je nieuws

NIJKERKERVEEN – De Nijkerkerveense sportvereniging DOTO start het nieuwe seizoen met een verbreding van haar lesaanbod. Per 1 september worden er drie nieuwe lessoorten aan het assortiment toegevoegd. De nieuwe lessen vinden plaats in de thuisbasis van DOTO, sporthal de Baggelaar.

Ouder- en kind gym

Ouder- en kind gym is de ideale plek voor uw kind om zichzelf en de wereld om hen heen beter te ontdekken. Tijdens de les worden er oefeningen aangeboden die niet alleen leuk zijn, maar die de aller jongste kinderen ook helpen om zekerder te worden in hun bewegingen. De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 1 jaar samen met hun ouders / verzorgers en vinden plaats op de dinsdagochtend van 09:30 tot 10:30 uur.

Het nijntje Beweegdiploma

Goed leren bewegen? Dat doen kinderen het makkelijkst op een leuke, speelse manier. Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin het kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. De lessen zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar en worden gegeven op de dinsdagochtend van 10:30 tot 11:30 uur en woensdagmiddag van 14:45 tot 15:45 uur.

Trampolinespringen

Wil je spelen met zwaartekracht, hoge sprongen en salto’s maken? Dan zijn onze lessen trampolinespringen echt iets voor jou! Tijdens de les oefenen we veel met de basisvaardigheden van het trampolinespringen en werken we toe naar het aanleren van moeilijke sprongen. De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar en vinden plaats op de woensdagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur.

Spreekt een van deze lessen je aan? Neem dan een kijkje op www.gvdoto.nl voor meer informatie en schrijf je in voor een proefles!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie