Afbeelding
Jarno van de Bor

De Hoeksteen wint Gert Krijkamp Schoolkorfbaltoernooi

25 september 2023 om 07:52 Korfbal

NIJKERK Het Gert Krijkamp Schoolkorfbaltoernooi bij Sparta/Djops werd vorige week gehouden. Na de halve finales tussen de Rehoboth en de Hoeksteen, werd de finale afgelopen vrijdag gespeeld door Hoeksteen 3 en Hoeksteen 4. Hoeksteen 3 ging er uiteindelijk met de winst vandoor. De school ging met de wisselbeker naar huis en met een cheque ter waarde van 500 euro, te besteden bij toernooisponsor Expert Nijkerk.

Het jaarlijks terugkerende korfbaltoernooi was verdeeld over drie middagen. Ongeveer 1000 deelnemende kinderen uit groep 5 t/m 8 gingen de strijd aan met elkaar. Naast de sportieve prestaties was er ook ruimte voor creativiteit en enthousiasme. De spanddoekenwedstrijd bracht de artistieke kant van de scholen naar boven, en de winnaars in deze categorie waren De Hoeksteen, PWA en Ichthus. ,,Hun spandoeken sierden het toernooi en voegden een kleurrijk element toe aan de sportieve dagen”, aldus de organisatie. De makers van deze spanddoeken ontvingen een bon waarmee ze een ijsje kunnen halen, aangeboden door Expert en De Nootzaak.

,,Dit evenement zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van lokale sponsors en vrijwilligers, die hebben bijgedragen aan het creëren van geweldige dagen voor de kinderen van Nijkerk. De organisatoren willen graag alle deelnemende scholen bedanken voor hun inzet en enthousiasme.” 

Aansluitend op dit toernooi organiseert Sparta/Djops op 27 september een spelletjesmiddag voor de groepen 1 tot en met 4, van 15.30 uur tot 17.00 uur op het korfbalveld bij sportpark Luxool. Aanmelden is niet nodig. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie