Fortius fysiotherapie op volle kracht vooruit

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Fysiotherapiepraktijk Fortius heeft in januari 2014 een succesvolle doorstart gemaakt. Een nieuwe directie en het bekende team van medewerkers kijken vol enthousiasme de toekomst tegemoet.

Na 17 jaar zorgverlening, is Fortius een begrip in Nijkerk als het gaat om fysiotherapie en aanverwante activiteiten.

Fortius is gecertificeerd met het hoogste kwaliteitskeurmerk uit de fysiotherapie en mag zich een Plus- of Top zorg- praktijk noemen.

Jeanette van den Berg is de nieuwe directeur van Fortius: “Vanaf het eerste begin van Fortius ben ik verbonden aan het bedrijf. Het is een mooi bedrijf, met een zeer gedreven, professioneel team en veel mogelijkheden. De cliënt staat bij ons centraal en de verbetering van kwaliteit van zorg voor de cliënt heeft voortdurend onze aandacht.”

Voor onze cliënten verandert er weinig. Dezelfde naam, dezelfde locatie, dezelfde mensen, dezelfde kwaliteit en persoonlijke benadering.

Fortius biedt o.a. fysiotherapie en manuele therapie bij diverse spier- en gewrichtsklachten aan nek- schouder-rug, heup-, knie en enkels. Sportfysiotherapie met gratis sport inloop spreekuren, dry needling, medical taping, zwanger fit en FITKIDS. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor oefenprogramma’s voor COPD, reuma, diabetes en hart- en vaatziekten.

Fortius beschikt over een ruime oefenzaal waar ook fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut gegeven wordt.

Fortius heeft een nevenvestiging in Voorthuizen en in Nijkerkerveen .

Ons team van professionals werkt constant aan verbetering van kwaliteit door het volgen van scholing en cursussen.

“Fortius betekent kracht en dat is waar Fortius voor staat: de kracht en expertise van zorgverleners bundelen we om de cliënt sterker te maken.“ aldus Jeanette.

Er zijn veel ontwikkelingen in zorgland waarop Fortius actief wil inspelen. Houdt u de berichtgeving in de gaten met betrekking tot Fortius en tot ziens in Nijkerk aan de

van ’t Hoffstraat 34 of in Nijkerkerveen, aan de Westerveenstraat 48.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie