18 november 2013 om 00:00 Nieuws

Met vriendelijke groet,

Maureen van Goethem

<http://www.mc4tekst.nl>

Nassaulaan 16 ? 3871 CX Hoevelaken ? Tel.: 033 258 41 26 ? Mobiel: 06 814 29 007 ? E-mail: maureen@mc4tekst.nl

www.mc4tekst.nl <http://www.mc4tekst.nl/> ? KvK32124619 ? FaceBook <http://www.facebook.com/Mc4tekst> ? Twitter <http://twitter.com/mc4tekst> ? LinkedIn <http://nl.linkedin.com/in/mc4tekst>

Denkt u ook aan ons milieu? Print dit bericht dan liever niet

De informatie in dit e-mailbericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u dit bericht per abuis ontvangt, verzoeken wij u contact op te nemen met de afzender per kerende e-mail. Verder verzoeken wij u in dat geval dit e-mailbericht te vernietigen en de inhoud ervan aan niemand openbaar te maken. MC4TEKST aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige dan wel ontijdige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mailbericht, noch voor daarbij overgebrachte virussen.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

E.B. Styling & Interieur

NIJKERK – Op 30 november van 11.00 tot 16.00 uur wordt bij E.B. Styling & Interieur de ?Winter- Kerst Fair’ gehouden.

Door Maureen van Goethem

Niets is zo fijn als jezelf te verwennen met bijvoorbeeld een prachtige, nieuwe vaas en te genieten wanneer deze, vol met wilde bloemen, perfect staat op dat ene tafeltje in je woonkamer.

Sinds 2007 is Els Bakker al bezig met haar grote hobby: het geven van interieuradviezen, het stylen en decoraties maken. Onder het huis bevindt zich een souterrain waar woonaccessoires, verfstalen, woonboeken en dergelijke staan. Regelmatig worden er nieuwe woonaccessoires toegevoegd.

Een goed advies begint met een goed oriënterend gesprek. Els kan uw persoonlijke voorkeuren uitwerken tot een totaalplaatje waarbij de juiste uitstraling optimaal tot zijn recht komt. Maar er is ook genoeg creativiteit in huis om door eigen interpretatie een gepaste invulling te geven aan een ruimte, waardoor er een aangename sfeer ontstaat. ,,De klanten maken dan eerst een ?moodboard’ (beeldcollage). Een ?moodboard’ kan inzicht geven in jezelf en welke kant je op wilt. Op basis van de wensen en budget van de klant, ga ik aan de slag. Ook voor kleuradvies, goede verlichting, aankoopbegeleiding van meubelen en accessoires.

Uiteraard is het belangrijk om je thuis te voelen op de plaats waar je vaak bent, maar ook is het interieur een weerspiegeling van hetgeen je uit wil stralen. Door het aanschaffen van een nieuwe vaas, dienblad kandelaar en/of kussens kun je je kamer heel simpel een geheel andere uitstraling geven. ,,Naast jezelf een goed gevoel geven, vind ik het ook belangrijk om iets moois voor anderen te doen. Je kunt bij mij ook mooie cadeautjes uitzoeken, klein en groot.’’

Els werkt nauw samen met haar man Jan. ,,Hij maakt kasten op maat, bouwt veranda’s, plaats een muurtje of sloopt er juist een weg,’’ vertelt Els. ,,Wij doen eigenlijk alles dat wij als totaalpakket kunnen bieden. Van vloer tot behang, van timmerwerk tot verbouwingen. En daarnaast inzetbaar voor verschillende diensten binnen de interieurbranche. Van kleuradvies, interieurontwerp geheel op maat tot de afstyling ervan. Wij doen eigenlijk alles en met z’n tweeën. En heel makkelijk voor de klant: Alles onder één dak.’’

Els zoekt haar mooie materialen, meubels, gordijnen, vloeren of behang uit bij verschillende leveranciers. Zij kan daarnaast ook haar klanten meenemen naar de showroom van deze grote leveranciers.

Ook oude kasten, tafeltjes of stoelen kunnen bij Els in de metamorfose. Els werkt veel met Pure & Original verf. Van een oubollig tafeltje kun je iets heel nieuws maken. Hoef je het niet weg te gooien.

E.B. Styling & Interieur. Keizersmantel 7, Nijkerk. Tel. 06-12931757. www.ebstyling.nl

Foto

Els: ,,Een interieur is niet compleet zonder de juiste bijhorende styling.’’

advertentie
advertentie