Extra activiteiten bso Hoevelaken

13 februari 2008 om 00:00 Nieuws

In augustus 2007 werden alle basisscholen verplicht gesteld zelf hun buitenschoolse opvang te gaan organiseren. Vier basisscholen in Hoevelaken (De Viersprong, De Hoeve, ’t Blokhuus en De Spreng) hebben deze verantwoordelijkheid uitbesteed aan de Stichting Kinderopvang Hoevelaken. Inmiddels is de peuterspeelzaal Klavertje Vier van de SKH aangepast zodat ook daar twee nieuwe groepen konden starten onder de naam De Rimboe. Verder is in oktober vorig jaar ook de voorschoolse opvang gestart. Kinderen zijn vanaf 7.30 uur welkom en ontbijten gezamenlijk met twee leidsters, waarna ze met de nieuwe Junglebus naar school worden gebracht.

HOEVELAKEN - De Stichting Kinderopvang Hoevelaken (SKH) start deze maand met diverse interessante ‘extra’ activiteiten in de buitenschoolse opvang (BSO).

Nu alles met succes op de rit staat wil de Stichting Kinderopvang Hoevelaken de kinderen in de BSO de mogelijkheid bieden zich op te geven voor ‘extra activiteiten’. Zo start deze maand een cursus Mozaïeken onder leiding van één van de leidsters. Een cursus ‘sieraden maken’ vormt eveneens een onderdeel van de extra activiteiten. Ook zal een stagiaire van het CIOS op maandagmiddag allerlei sport- en spelactiviteiten in de Ridderspoorzaal gaan organiseren. Tegen een kleine vergoeding knipt een kinderkapper tijdens de opvangtijden. Door de enorme belangstelling op met name de maandag, dinsdag en de donderdag heeft de Stichting Kinderopvang Hoevelaken besloten om met ingang van 1 april, ook de woensdagmiddag open te stellen voor buitenschoolse opvang.

Informatie: Stichting Kinderopvang Hoevelaken, J.J.A. Goeverneurlaan 1, Hoevelaken, tel. 033-2538440.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie