Mamoza, hip voor jong en oud

23 februari 2011 om 00:00 Ondernemend

Nog maar twee weken geleden opende Uno Duo een dames- en herenmodezaak in het centrum van Hoevelaken en nu is het de beurt aan Mamoza Damesmode. ,,Mamoza staat voor Mariël’s Mode Zaak, een naam die door mijn man bedacht is. Mijn winkel moet een aanvulling voor Hoevelaken zijn.” Mariël is van huis uit secretaresse. Door een zijstap is zij in de mode terechtgekomen. Zij werkte in eerste instantie achter de schermen bij een kledinggroothandel. Bij het bedrijf behoorde een winkel waar zij regelmatig in de verkoop werkte. ,,In die winkel heb ik praktijkervaring opgedaan. En eigenlijk heb ik van jongs af aan al gedacht: Als ik later groot ben, dan zou ik wel een kledingwinkel willen hebben.”

HOEVELAKEN - Aanstaande donderdag 24 februari aanstaande opent Mariël van de Pol haar damesmodezaak aan de Westerdorpsstraat in Hoevelaken. Een mooie winkel met een eigen stijl en hippe kledinglijn.

door Maureen van Goethem

De winkel is voortgekomen uit een gemis aan bepaalde winkels in de omgeving. ,,De kleding die ik leuk vond was in mijn maat niet te krijgen. Toen eenmaal duidelijk was dat ik kon gaan starten ben ik op pad gegaan en gaan uitzoeken welke leuke merken ik kon gaan inkopen.”

Mamoza richt zich namelijk op het lage-middensegment, is dus betaalbaar, en op de ruime maatkeuze. ,,Hippe damesmode zonder leeftijdsbeperkingen! Hierdoor spreken we een zeer uiteenlopende groep klanten aan, verschillende smaken en verschillende stijlen in de maten 36 t/m 52.” In de lichte en moderne winkel hangen de kledingstukken van bekende- en minder bekende merken. Van basics, mooie leggings en tunieken tot jurkjes en broeken voor zowel een dagelijkse outfit als voor een speciale gebeurtenis.

Van elk kledingstuk dat in de winkel hangt heeft Mariël enkele maten ingekocht. Dit betekent dat wanneer iets niet meer in uw maat te krijgen is er ook geen bestelling meer gedaan kan worden. ,,Eigenlijk is het dan gewoon: op is op. En dat hoort ook zo, want het is natuurlijk niet leuk dat heel Hoevelaken met hetzelfde jurkje of rokje loopt.”

Om de outfit compleet te maken worden leuke bijbehorende accessoires zoals riemen, sjaals, tassen en bijoux verkocht. Hierin probeert Mariël regelmatig te wisselen en ook voor deze producten geldt: op is op.

Mamoza

Westerdorpsstraat 4

Hoevelaken

www.mamoza.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie