Jacqueline Kaatee van Slapen doe je Zo aan de Ampèrestraat 3 in Nijkerk
Jacqueline Kaatee van Slapen doe je Zo aan de Ampèrestraat 3 in Nijkerk Paul Kaatee

De specialist: 'Gun jezelf een goede nachtrust'

18 juli 2019 om 16:40 Nieuws

Slaap is iets wat iedereen nodig heeft, slapen behoort dan ook tot de top drie eerste levensbehoeften. We slapen gemiddeld zo'n 7 tot 8 uur per nacht, een derde van ons leven dus. Toch staat niet iedereen er bij stil hoe belangrijk een goede nachtrust voor ons is. ,,We functioneren beter als we een goede nachtrust hebben gehad", vertelt Jacqueline Kaatee van Slapen doe je Zo. ,,Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen: Gun jezelf een goede nachtrust." Volgens Kaatee een goed bed heel belangrijk voor een goede nachtrust. En dan vooral een bed dat goed bij je past. ,,De behoefte aan slaap en comfort is voor iedereen verschillend en ook daarom is het zo belangrijk om te kijken naar een combinatie die bij je past, niet alleen qua comfort, maar ook qua budget. Wij denken graag met u mee."

KEUZE ,,Met ruim 36 jaar ervaring op het gebied van slapen en alles wat daarbij komt kijken, hebben wij de kennis en knowhow in huis om u hierin te begeleiden, zodat ook u de juiste keuze maakt. Wij bieden samen met onze leveranciers daarin ook een comfortgarantie, zodat er nooit een verkeerde keuze gemaakt kan worden met ons advies. Mocht blijken dat u toch niet lekker slaapt, dan zijn er achteraf nog veranderingen aan te brengen aan uw matras." Nieuw in de collectie bij Slapen doe je Zo is een matras met verschillende compartimenten, zodat klanten zelf de hardheid van hun matras kunnen aanpassen.

SLAAPKLIMAAT ,,Laat je bij het kopen van een bed niet misleiden door een aanbieding of een koopje, hoe leuk dat natuurlijk ook kan zijn", is het advies van Kaatee. ,,Bedenk altijd dat je er heel veel tijd op doorbrengt en dat je uiteindelijk maar een paar keer in je hele leven een nieuw bed aanschaft. Ik zeg ook altijd tegen mijn klanten: 'Als iedereen op hetzelfde zou slapen, dan had ik niet zo'n grote winkel nodig'." Volgens Kaatee is het verstandig om niet langer dan tien jaar met een matras te doen. ,,Voor je eigen gezondheid, en met name als je last hebt van bijvoorbeeld stof- en huisstofmijtallergie." Ook aan ons slaapklimaat kunnen we veel verbeteren, vertelt Kaatee. ,,Zo kun je met bedetextiel je bed of dekbed maken of breken. Ook hierin kun je jezelf verwennen. Gun jezelf eens een mooi Percal laken of dekbedovertrek, heerlijk zacht en koeler dan een van katoen."

Bij Slapen doe je Zo staan ze voor een open, eerlijk en objectief advies uit het brede aanbod van topmerken, zoals Eastborn, Pullman, BALR., Tempur en Jensen. Maar de levering en de service zijn volgens Kaatee net zo belangrijk. ,,Ook de nazorg en eventuele aanpassingen zijn voor ons vanzelfsprekend. Samen met mijn man Paul en mijn broer Ruud, die verantwoordelijk is voor de bezorging, voelen wij ons verantwoordelijk voor uw nachtrust, pas als u tevreden bent zijn wij dat ook. Ons motto is nog steeds: 'Als je s' morgens wakker wordt, verlang je alweer naar de avond'. U bent van harte welkom is onze showroom."

advertentie
advertentie