Afbeelding
Harry Koelewijn

Diggy Dex te gast op heropening boekhandel Roodbeen

25 mei 2019 om 13:03 Nieuws

NIJKERK Wethouder Mariëlle Broekman opende zaterdagochtend, op Bookstore Day, de 'Boekenberg' aan het Plein bij boekhandel Roodbeen. De verbouwing is beëindigd en de boekhandel is weer in zijn geheel open aan het Plein.

Rapper, zanger en schrijver Diggy Dex was ook te gast, hij schreef een boek waarin zijn liedteksten zijn opgenomen. Bovendien kwam de Gruffalo een kijkje nemen voor de jongere bezoekertjes. Daarna kregen de winnaars van de kleurwedstrijd met Kikker-vlaggetjes onder meer een groot voorleespakket ter waarde van 75 euro uitgereikt.

VVV In de vernieuwde boekhandel heeft het VVV Informatiepunt een prominente plek samen met de reisboeken en het assortiment over Nijkerk en de regio. De kinderboeken kregen een ruime opstelling samen met de spellen en educatief speelgoed. Bij de kookboeken staat de stamtafel er weer met ruimte voor ontmoeting. Maar het belangrijkste bij Roodbeen blijven natuurlijk de boeken, van roman tot thriller van fantasy tot geschiedenis en de literatuur in het hart van de boekhandel. 

PODIUM BIEDEN Door het gebruik van energiezuinige verlichting en een moderne manier van verwarmen wil de boekhandel duurzaam investeren in de toekomst. Omdat de meubels verrijdbaar zijn, is er ruimte om lezingen te geven, podium te bieden aan mensen die iets willen delen en om schrijvers te ontmoeten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie