Afbeelding
St. Hospice Nijkerk e.o.

Hospice Nijkerk winnaar van Rabo ClubSupport

Zorg

NIJKERK Groot feest deze week bij St. Hospice Nijkerk e.o.. Dinsdag 2 november werd namelijk bekend dat zij de grote winnaar waren van Rabo ClubSupport 2021. Zij ontvingen die avond een cheque van 2.815,12 euro uit handen van olympiërs Tony van Diepen en Diane van Es.

De uitreiking van de cheques kon dit jaar weer fysiek. En daarom waren de deelnemende verenigingen en sportclubs uit Randmeren uitgenodigd voor een feestelijke avond bij voetbalvereniging Sparta Nijkerk. Na een programma met eerder genoemde sporters en een spreker van NOC*NSF, maakten alle deelnemers hun eigen envelop met cheque open met daarop een bedrag. Dit bedrag was naar ratio van het aantal online stemmen van Rabobankleden. Na afloop was er een borrel waar clubs met elkaar ervaringen konden uitwisselen.

‘DANKBAAR’ Het bedrag zal besteed worden aan twee tuinsets, twee opbergboxen voor tuinstoelkussens, een douchezitting, twee wasbakmeubels, twee handdoekkastjes voor in de badkamer. ,,We hebben de oproep om te stemmen geplaatst op de facebookpagina en de website van het hospice en in de reguliere weekmail aan de medewerkers, die het weer verder verspreid hebben in hun netwerk. We zijn dankbaar dat het hospice gedragen wordt door de gemeenschap in de regio”, aldus het Hospice. 

Met Rabo ClubSupport investeert de bank in Randmeren 70.000 euro in het verenigingsleven. Rabo ClubSupport is een initiatief dat clubs en verenigingen een boost geeft doordat zij stemmen kunnen werven voor het realiseren van doelen en projecten die de club én de buurt sterker en beter maken. Rabobank stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doel te helpen verwezenlijken.

advertentie