Hospice zoekt collectanten

Zorg Deel je nieuws

In de week van 13 tot en met 18 april 2020 wordt in de gemeente Nijkerk huis-aan-huis gecollecteerd voor Hospice Nijkerk e.o. De collecte wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk e.o. De opbrengst van de jaarlijkse collecte is een belangrijke bron van inkomsten om een goede uitvoering van het werk in het hospice te kunnen blijven bekostigen. Er zijn dringend collectanten nodig voor Nijkerk, Nijkerkerveen én Hoevelaken.

In Hospice Nijkerk krijgen ongeneeslijk zieke mensen alle zorg voor een zo hoog mogelijk comfort in de laatste levensfase. Zeven dagen per week en 24 uur per dag is een verpleegkundige aanwezig om de gasten, samen met de vele goed opgeleide vrijwilligers te verzorgen. Het hospice heeft een regionale functie. In het afgelopen jaar mocht het Hospice zich ook van harte inzetten voor zorgvragers uit Nijkerk en de omliggende gemeenten.

U kunt zich aanmelden bij Koos Nelemans van de Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk e.o., telefonisch bereikbaar 033-2450136 en www.hospicenijkerk.nl

advertentie
advertentie