Anja Home & Living is het eigen merk met eigentijdse woondecoraties.
Anja Home & Living is het eigen merk met eigentijdse woondecoraties. Gemma Lijbers
De Etalage

Anja Home & Living: laatste woontrends

24 maart 2023 om 11:15 Zakelijk

NIJKERK Anja Home & Living is het eigen ‘home vision’-woonmerk van de Bankenmarkt in Nijkerk, de woonwinkel van Anja Rebel. Dit private label is geïntroduceerd in november 2021 en is prominent op de ramen van het pand zichtbaar.

Op het gebied van woondecoratie vinden klanten bij Anja Home & Living de nieuwste trends. ‘Hotel chic’ is rijk vertegenwoordigd en het aanbod wordt wekelijks aangevuld. De woondecoraties bestaan uit verlichting, klokken, wanddecoratie en tafeldecoratie. 

WISSELENDE COLLECTIES

Anja: ,,Onze glasschilderijen zijn van een hoog niveau, in steeds wisselende collecties tegen betaalbare prijzen. Ze brengen kleur en styling in huis en maken uw interieur helemaal af.” Ook de populaire wandklokken zijn toonaangevend en er is een uitgebreid assortiment kunst- en zijdebloemen en bijbehorende vazen. ,,Ook is het mogelijk om een arrangement te laten maken in uw eigen pot of vaas. Ik verras u hier graag mee.”

Anja bezoekt regelmatig beurzen in binnen- en buitenland om haar collecties samen te stellen

Anja Home & Living heeft ook lampenkappen op maat en zelf te kiezen kleur stoffen. ,,Dit is ontzettend populair, voor een goede prijs met een snelle levertijd. U kunt bij ons kiezen uit twintig modellen in alle maten en meer dan honderd stoffen. Deze worden speciaal voor u besteld en geproduceerd en zijn dus uniek in hun soort.” 

EIGEN FABRICAGE

Tot slot heeft de woonwinkel ook een zeer ruime collectie sierkussens. ,,Het assortiment wisselt met de seizoenen. Ook dit voorjaar zijn er weer nieuwe kleuren en prints. Als we ze niet hebben, dan produceren we ze voor u in onze eigen fabricage. We maken deze sierkussens voor u in elke afmeting met diverse vullingen.” Anja bezoekt regelmatig beurzen in binnen- en buitenland om haar collecties samen te stellen. ,,Kortom: veel redenen om eens vrijblijvend binnen te lopen en de collecties te bewonderen.”

Anja Home & Living, Oosterstraat 10 3861 BJ Nijkerk. Tel: 06-23438009, www.anjahomeandliving.nl.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

'Hotel chic’ is rijk vertegenwoordigd en het aanbod wordt wekelijks aangevuld.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie