Afbeelding
Anja Rebel

Bankenmarkt en Anja Home & Living openen in Nijkerk

Zakelijk

NIJKERK Aan de Oosterstraat 10 in Nijkerk opent donderdag 4 november om 11.00 uur een nieuwe woonwinkel genaamd Bankenmarkt. Bankenmarkt verkoopt, en de naam zegt het al, zitbanken en dan bijna elk zitmeubel modulair. 

Klanten kunnen hun zitmeubel uitzoeken in een stof naar keuze en in de gewenste opstelling. ,,We produceren zelf bij een aantal eigen producenten, dus we willen wel zeggen; de klant koopt rechtstreeks bij de maker”, vertelt eigenaresse Anja Rebel. ,,We staan voor kwaliteit en enorme keuzes. Grenzen in stoffen en maten kennen we bijna niet.”

,,We hebben de bankencollecties aangevuld met de mooiste woondecoraties, verlichting en diervachten”, aldus Rebel. De belangrijkste aanvulling is Anja Home & Living. Anja heeft jaren op markten en fairs gestaan in de ruime omgeving rond Nijkerk en ook vaak in Nijkerk zelf. Nu is haar wens voor een fysieke winkel naast haar webshop, die ook buiten sluitingstijd geopend is, uitgekomen. Haar fysieke winkel gaat er nu ook komen aan de Oosterstraat 10 in Nijkerk. ,,Gezelligheid staat hoog in het vaandel en dat zult u merken ook als u een bezoekje brengt aan onze zaak in Nijkerk”, belooft Rebel. De opening is donderdag 4 november om 11.00 uur, daar zullen leuke acties aan gekoppeld worden.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie