Inge en Herald van Bijleveld met de compacte Carpento caravan.
Inge en Herald van Bijleveld met de compacte Carpento caravan. Foto: Marco Jansen
De Etalage

Van Bijleveld Kamperen: een ‘kampeermakelaar’ met eigen showroom

22 maart 2023 om 15:46 Zakelijk

NIJKERK Herald en Inge van Bijleveld zijn sinds 1 mei 2022 met Van Bijleveld Kamperen gevestigd in Nijkerk. Aan de Ohmstraat 5 op industrieterrein Arkervaart huren zij een bedrijfshal met showroom en stalling; als makelaar van campers en caravans en dealer van de compacte caravan Carpento. 

Van Bijleveld Kamperen is in 2018 begonnen als regionale campermakelaar bij Motorhomedepot.nl. In 2020 is dit uitgebreid met caravans onder caravandepot.nl. Inge: ,,We bemiddelen in de verkoop van campers en caravans voor de particuliere eigenaar. Dit traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en de taxatie van de camper of caravan. We doen bezichtiging, onderhandeling en aflevering en zorgen voor een veilige betaalomgeving. Kortom, we ontzorgen in het verkoopproces.”

Herald: ,,Inmiddels weet de klant ons steeds beter te vinden. We merken meer aanloop en tijdens de verkoopperiode is er mogelijkheid tot stalling bij ons.” Sinds mei 2022 is Van Bijleveld Kamperen dealer van Carpento. Deze compacte, lichtgewicht caravan wordt al acht jaar in Turkije geproduceerd en sinds januari 2022 ook in Nederland geleverd. Inge: ,,De Carpento valt uiterlijk op, is compact en heeft alles wat een caravan moet hebben, zelfs een kleine badkamer. De caravan is heel licht in gewicht, het kleinste model is leeg 540 kilo en de grootste 680 kilo. De grote ramen geven een ruimtelijke blik naar buiten. De Carpento is ideaal voor de elektrische en hybride auto en is goed geprijsd: het kleinste model is verkrijgbaar vanaf 14.995 euro.” 

Alle modellen zijn te zien in de showroom, die open is op woensdag, vrijdag, zaterdag en op afspraak.

Van Bijleveld Kamperen Ohmstraat 5 3861 NB Nijkerk, tel. 06-17582651 (Inge van Bijleveld) www.vanbijleveldkamperen.nl.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Marco Jansen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie