Afbeelding
Van Bijleveld Kamperen

Van Bijleveld Kamperen geopend in Nijkerk

Winkels

NIJKERK Van Bijleveld Kamperen heeft onlangs zijn deuren geopend aan de Ohmstraat 5 in Nijkerk. Kampeerliefhebbers kunnen bij de winkel terecht voor gebruikte campers en caravans, nieuwe caravans en caravans van het merk Carpento. 

Herald en Inge van Bijleveld, eigenaren van Van Bijleveld Kamperen, hebben al jaren ervaring met in- en verkoop van caravans en campers. In 2018 is Herald gestart bij de franchiseorganisatie Motorhome Depot als campermakelaar. In 2020 werd Caravan Depot als formule in Nederland gestart en is Inge als caravanmakelaar begonnen. Samen hebben zij de schouders eronder gezet om van beide formules een succes te maken in hun regio. ,,Doordat ons netwerk zich uitbreidde en wij verder groeiden, was voor ons het moment gekomen om op zoek te gaan naar een eigen vestiging en die hebben wij gevonden in Nijkerk”, aldus Inge en Herald.  

CARPENTO Naast de bemiddeling in verkoop en aankoop van gebruikte campers en caravans als camper- en caravanmakelaar, zijn zij gestart met het dealerschap van het merk Carpento. ,,Door de toename van het aantal elektrische auto’s merken wij een grote behoefte aan een lichtgewicht caravan die door een elektrische auto getrokken kan worden. Wij hebben hoge verwachtingen van Carpento en zijn er zelf erg enthousiast over.” 

Voor openingstijden en meer informatie: vanbijleveldkamperen.nl of neem contact op via de mail: contact@vanbijleveldkamperen.nl.

advertentie
advertentie