Afbeelding
Eigen foto

Zussen Evi en Milou openen Hap&Slok in Nijkerk

5 juli 2021 om 08:52 Zakelijk

NIJKERK Afgelopen zaterdag 3 juli hebben de zussen Evi en Milou Verweij de deuren van hun eigen borrelwinkel geopend: Hap&Slok aan het Verlaat 2 in Nijkerk. ,,Vroeger hadden wij als kind altijd al een passie om een winkel te beginnen en vanaf nu is deze passie werkelijkheid geworden”, vertellen de zussen enthousiast. 

Bij Hap&Slok kun je terecht voor allerlei hapjes, wijnen en zoete lekkernijen, het samenstellen van je eigen borrelplank en speciaalbieren en wijnen. De zussen verkopen ook cadeaukaarten, huisgemaakte olijfolie en zoete lekkernijen. Hap&Slok werkt samen met Style Zeist en M into Wood. Zij hebben beneden in het pand een ruimte waar al hun houtdraaiwerken en schilderkunst tentoon worden gesteld en deze zijn ook te koop.

BEZORGING Naast de fysieke winkel, blijven de zussen Verweij ook bezorgen. De borrelplanken kunnen via de website worden besteld en worden dan vers thuisbezorgd. Ook verzorgen de zussen hartige en zoete hapjes voor onder meer high tea, bedrijfsborrels, privéborrels en (kinder)feestjes

Openingstijden winkel: donderdag 13:00-17:00, vrijdag en zaterdag 09:00-17:00. Bezorgtijden: maandag t/m vrijdag tussen 15:00 en 17:00. Website: https://www.hapenslok.nl/.

Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie